Garšaugi

Par

Garšaugi patiesībā ir visi augi, kurus izmanto kā pārtikas garšvielas, dabiskus medicīnas līdzekļus vai smaržvielas. Tiem bieži piemīt patīkamas garšas vai smaržas īpašības, un tos izmanto, lai piešķirtu garšu ēdieniem. Kulinārijā ir strikti noteikta atšķirība starp garšaugiem un garšvielām. Garšaugi ir augu lapas vai ziedi, kurus var izmantot svaigā vai kaltētā veidā. Garšvielas iegūst no citām augu daļām, un parasti tās ir kaltētas sēklas, ogas, sanes, miza vai augļi.

No botānikas viedokļa visi garšaugi pieder pie zālaugiem jeb lakstaugiem.

Sazinieties ar ekspertu

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Vēlaties uzzināt vairāk par mūsu uzņēmumu un produktiem? Sazinieties ar kādu no mūsu ekspertiem.
Mēs ražojam savus produktus un risinājumus profesionāliem dārzkopjiem.

Šī vietne ir aizsargāta ar reCAPTCHA, un tiek piemērota Google konfidencialitātes politika un pakalpojumu sniegšanas noteikumi.
Šī vietne ir aizsargāta ar reCAPTCHA, un tiek piemērota Google konfidencialitātes politika un pakalpojumu sniegšanas noteikumi.

Abonējiet mūsu biļetenu

Saņemiet jaunumus un informāciju par savām kultūrām tieši savā pastkastē

Šī vietne ir aizsargāta ar reCAPTCHA, un tiek piemērota Google konfidencialitātes politika un pakalpojumu sniegšanas noteikumi.
Ritināt līdz augšai