vai smaržvielas. Tiem bieži piemīt patīkamas garšas vai smaržas īpašības, un tos izmanto, lai piešķirtu garšu ēdieniem. Kulinārijā ir strikti noteikta…
vai sārti ziedi, kas vēlāk pārvēršas par sarkanām vai sārtām ogām ar skābu garšu. Ogu lielums (diametrs) ir 9–14 mm. Lielogu dzērveņu ogas ir ēdamas…
violetas. Ogas klāj pulverveida vaska kārtiņa. Mellenēm parasti ir salda garša un dažāds skābuma līmenis. Ogām nogatavojoties, tās kļūst saldākas.…
pamatelementus. Tās uzlabo dažādus augu veselības aspektus, tostarp lielumu, garšu un izturību pret kaitēkļiem un patogēniem. Mikroorganismi: augu…
Saņemiet jaunumus un informāciju par savām kultūrām tieši savā pastkastē